B&B ECO CLEANER + AIRFRESH 2-IN-1 BIOHAJOAVA RAIKASTAVA PUHDISTUSSPRAY

19,90 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): bb1100 Osastot: , ,

Kuvaus

BIOHAJOAVA RAIKASTAVA PUHDISTUSSPRAY

B & B Eco Cleaner + Ilmanraikastin on helppoköyttöinen puhdistusaine sekä hajunpoistaja, jota voidaan käyttää yleiseen puhdistukseen kotona, kampaamoissa, kenneleissä, sairaaloissa, kuntosaleilla jne.

Puhdistaa tehokkaasti kaikki pinnat ja poistaa hajut ja bakteerit – hyvä vaihtoehto klooria sisältäville tuotteille. Voidaan käyttää ilmanraikastukseen, suihkutetaan alueille, jotka tarvitsevat virkistystä. Esim. työ- ja kellaritiloissa, vaatehuoneessa, kenkiin, huonekaluihin ja alueille joissa pidetään eläimiä.

Puhdistaa helposti ja tehokkaasti. Tuotteella on rajattomasti käyttötarkoituksia.

Aine on turvallinen ihmisille ja eläimille. Biohajoava.

Käyttöön liittyvät varotoimet: Vaikka tuote on täysin harmiton ja myrkytön ihmisille ja eläimille, sitä ei tulisi suihkuttaa suoraan eläimeen.

Käyttöohje: Ravista pullo ennen käyttöä, suihkuta ja pyyhi pinta puhtaaksi.
Säilytä pimeässä, viileässä ja suojaa pakkaselta.
Vältä varastointi paikoissa jossa säilytetään ruokaa ja lääkkeitä sekä pidä poissa lasten ulottuvilta. Älä sekoita tuotteeseen klooria tai muita happamia aineita.

Ainesosat: Vähemmän kun -5%: ioniset- ja ionittomat pinta-aktiiviset aineet, bentsisotiatsolinoni, metyylitiatsolinioni, lauryyliamiini, dipropyleenidiamiini ja hajusteet. PH konsentraattimuodossa 7.

Pakkauskoko: 500ml
Yksikköhinta:

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Valmistaja

B&B