BECO RENGAS PINKKI L / 16CM

10,90 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): bt50863 Osastot: , ,

Kuvaus

BecoThings rengas L pinkki, halkaisia n. 16 cm

Ekologinen, biohajoavasta materiaalista tehty
– Vanillan tuoksuinen
– Kestävä ja luonnollinen
– Vaihteleva ympärysmitta paksuudessa mahdollistaa koiralle hyvän otteen.
– Valmistettu luonnonkumista ja riisinkuoressa
– Taipuisa ja kestävä
– Kolme eloisaa väriä
– Kevyt
– Turvallinen (luonnollinen)

BecoToys lelut ovat tietysti luonnollisia ja ympäristöystävällisiä, mutta niissä on myös paljon enemmän kuin vain innovatiiviset materiaalit.

Vuonna 2012 BecoThings valmisti maailman ensimmäisen 100% luonnollisen riisinkuori kumilelu valikoiman. Ne on valmistettu täysin uudenlaisesta riisin kuori kumista, BecoToys tuotteet ovat myrkyttömiä, ympäristöystävällisiä ja täysin turvallisia innokkaimmallekin koiralle!

100% luonnollisia ja myrkyttömiä, niihin ei lisätä mitään, ellei se ole luonnollista. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka kuinka paljon koirasi pureskelee lelua, se ei voi saada niistä mitään myrkyllistä.

Kaikki BecoToys lelut ovat vanilja tuoksuva ja on saatavana kolmessa värissä – Sininen, pinkki ja vihreä. BecoHoop rengas on kestävä sekä joustava, ja sopii hyvin vetoleikkeihin.

Ekologinen, biohajoavasta materiaalista tehty

Suunniteltu mahdollisimman venyväksi ja taipuisaksi, Beco Rengas on valmistettu luonnollisesti riisinkuorikumista, mikä tekee siitä myrkyttömän ja todella kestävän. Beco Renkaan vaihteleva paksuus auttaa kaikean kokoisia koiria leikkimään sillä. Täydellinen pentujen hampaille.

Väri: pinkki
Koko: 16cm

Lisätiedot

Paino 0,17 kg (kilogramma)
Valmistaja

BECO