BECOBED EKOLOGINEN PATJA 110X90CM VIHREÄ

99,00 

Varasto loppu

Kuvaus

EKOLOGINEN PATJA XL

Beco patjat ovat ihanteellinen koirille jotka rakastavat venytellä ja rentoutua, ja ne eivät voi olla koskaan enemmän rentoutuneita kuin 15cm paksun luksus sisustan päällä.

Patjamme on täytetty kierrätetyillä muovipullonmassasta ja kuosi on valmistettu hampusta ja puuvillasta tehden niistä hypoallergiset ja antibakteeriset. Kaiken lisäksi olemme ajatelleet myös omistajaa ja patjan kuosi on täysin irrotettavissa tehden pesusta paljon helpompaa (myös konepestävä).

BecoBed kangas on valmistettu sekoituksesta luonnon puuvillaa ja hamppua jotka tekevät pedin pehmeiksi, kestäviksi sekä konepestäviksi. Luonnon materiaalit tekevät kuosista myös hypoallergisen. Se on suunniteltu mahdollisimman mukavaksi, peti on täytetty käyttäen runsaastu eko-täytettä, joka lisää mukavuutta. Suunniteltu koirille jotka rakastavat venyttelyä.

Uusi BecoBed tarjoaa mukavuutta, lämpöä ja mahdollisuus auttaa ympäristöä. Petiä on saatavilla kolmessa käytännöllisessä värissä, ja sisältävää pestävän irroitettavan päällysen joka on täytetty innovatiivisella, ympäristöystävällisellä täytteellä. Myös täytepussissa on vetoketju, ja voit tyhjentää myös sen tarvittaessa.

Päällyste on konepestävä.

Mikä on eko-täyte? Täytteenä pedissä on 100% kierrätetyistä muovipulloista valmistettu täyte, joka muuten menisi kaatopaikalle. Jokainen BecoBed on valmistettu noin 30-90 kierrätetyistä muovipulloista. Täyte on kestävä, hypoallerginen, kosteutta ja hajuja hylkivä sekä se on helppo pestä ja kuivata.

Koko: XL = 110cm x 90cm x 20cm (kuvassa alimmainen)
Väri: tummanvihreä

Lisätiedot

Paino 3 kg (kilogramma)
Valmistaja

BECO