HURTTA SLUSH COMBAT HAALARI 25M GRANIITTI

19,90 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 931355 Osastot: , ,

Kuvaus

SLUSH COMBAT ULKOILUHAALARI

Korkealaatuisesta ulkoilukankaasta valmistettu Slush Combat ulkoiluhaalari tarjoaa tehokkaan suojan sadetta ja kuraa vastaan. Tuotteen tehtävä on suojata pitkäkarvaisen koiran turkkia ja ihoa ulkoillessa, vähentäen koiran turhia pesukertoja syys-ja kevätkausina. Kaupunkilenkeillä puku suojaa koiran turkkia erityisesti tiesuolalta ja liikenteen aiheuttamilta epäpuhtauksilta.

Haalarin kangas on laminoitu vedenpitävällä ja hengittävällä Houndtex®-kalvolla, joka pitää kosteuden puvun ulkopuolella, mutta tuntuu silti miellyttävän hengittävältä koiran yllä.

Teknisesti korkeatasoisessa ulkoiluhaalarissa on paljon käyttömukavuutta ja turvallisuutta parantavia yksityiskohtia. Säädettävän vyötärön, pääntien ja lahkeiden ansiosta koiran on helppo juosta ja leikkiä puku päällään. Näkyvästi sijoitetut 3M-heijastinprintit parantavat koiran näkyvyyttä pimeällä liikuttaessa.

Tuote on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin niille koirille ja ihmisille jotka eivät anna sään rajoittaa liikkumistaan. Slush haalari on valmistettu korkealaatuisesta, pehmeästä kankaasta, joka suojaa koiraa sateelta ja kuralta. Tuote ei kestä puremista, rajuja leikkejä eikä teräviä oksia, jotka voivat repiä pukua.

•Vedenpitävä
•Miellyttävä yllä
•3M-heijastimet
•Säädettävä
•Konepesunkestävä
•Suojaa myös koiran jalat
•Selkäosassa aukko valjaiden kiinnitykselle

Väri: Graniitti (harmaa/pinkki)
Koko: 25M = selän pituus 25cm / kaulan ympärys42m / rinnan ympärys 52cm / etujalan mitta 8cm / takajalan mitta 7cm
Rotuesimerkit koolle 25M: Kleinpitz, Maltan koira, Silkkiterrieri, Kääpiöpinseri

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Valmistaja

HURTTA