MUSH CAT VAISTO VAALEANPUNAINEN KANA-SIKA 800G

6,30 

Toimitustapa: Vain nouto!

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 50212 Osastot: , , ,

Kuvaus

HUOM!! TOIMITUSTAPA: NOUTO
Pakastetuotteet myydään vain myymälästä noudettuna!

VAISTO VAALEANPUNAINEN KANA-SIKA

MUSH VAISTO CAT® on täysravintosarjamme kissoille, joka on kehitetty sinulle joka haluat antaa kissallesi lajityypillistä ruokaa ja olla varma siitä että kissasi saa kaiken tarvitsemansa ruoasta. Luuta 4 % ja maksaa 7 %.

Vaisto Vaaleanpunainen sopii erityisen hyvin kissoille, jotka tarvitsevat apua turkin ja ihon hyvinvointiin – esimerkiksi karvanlähdön aikaan. Se on myös hyvä vaihtoehto kissoille, joiden paino nousee herkästi.

Löydät tuotteen kätevässä, uudelleensuljettavassa 800g pullapussissa.

Ainekset
broileri 52 % (kivipiira, sydän, liha, maksa) sika 46 % (sydän, liha, luu, munuainen, keuhko, rusto) kylmäpuristettu auringonkukkaöljy, merilevä.

Sika
Sen lisäksi, että täytämme suomalaisen lihatuotannon korkeat kansalliset standardit, käyttämämme sianliha tulee paikallisilta suomalaisilta perhetiloilta. Eläinten hyvinvointia seurataan huolellisesti: sekä eläinlääkäri että valvova viranomainen vierailevat tiloilla useita kertoja vuodessa. Tiukkojen säännösten takia, muiden asioiden ohella, koirille ja kissoille erittäin vaarallista Aujeszkyn tautia ei esiinny lainkaan suomalaisilla sioilla. Sianlihamme on aina helppo jäljittää. Sianliha toimitetaan meille joka päivä tuoreena.

Kana
Kana tulee Suomesta. Seuraamme tiukasti kananlihalle asetettuja laatuohjeita, jotka täyttävät sekä EU:n että Suomen lainsäädännön vaatimukset. Kanamme alkuperän jäljittäminen on helppoa ja lihat saapuvat meille joka päivä tuoreena.

Öljy
Camelinaöljy on 100 % suomalaista. Auringonkukkaöljy on 100 % saksalaista.

Ravintosisältö / 100g
Energia (kJ/kcal) 580/139
Proteiini (g) 15.8
Rasva (g) 8.4
Kalsiumia 0.6
Fosfori 0.4
Kosteus 72.1
Tuhka 2.5
Raakakuitu 2.0

Pakkauskoko: 800g
Kilohinta: 7,88 €/kg

Lisätiedot

Paino 0.8 kg
Valmistaja

MUSH