MUSH VAISTO CAT VALKOINEN NAUTA-SIKA 800G

6,30 

Toimitustapa: Vain nouto!

11 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 50214 Osastot: , , ,

Kuvaus

VAISTO CAT VALKOINEN NAUTA-SIKA

MUSH VAISTO CAT® on täysravintosarjamme kissoille, joka on kehitetty sinulle joka haluat antaa kissallesi lajityypillistä ruokaa ja olla varma siitä että kissasi saa kaiken tarvitsemansa ruoasta. Täysrehu kissoille. Luuta 3 % ja maksaa 5 %.

Ainekset
Nauta 56 % (liha, sydän, keuhko, maksa, rusto, veri), sika 42% (sydän, liha, luu, munuainen, rusto), kylmäpuristettu auringonkukkaöljy, merilevä.

Sika
Sen lisäksi, että täytämme suomalaisen lihatuotannon korkeat kansalliset standardit, käyttämämme sianliha tulee paikallisilta suomalaisilta perhetiloilta. Eläinten hyvinvointia seurataan huolellisesti: sekä eläinlääkäri että valvova viranomainen vierailevat tiloilla useita kertoja vuodessa. Tiukkojen säännösten takia, muiden asioiden ohella, koirille ja kissoille erittäin vaarallista Aujeszkyn tautia ei esiinny lainkaan suomalaisilla sioilla. Sianlihamme on aina helppo jäljittää. Sianliha toimitetaan meille joka päivä tuoreena.

Nauta
Sen lisäksi, että täytämme suomalaisten lihatuotannon korkeat laatuvaatimukset, käyttämämme naudanliha hankitaan suomalaisilta perhetiloilta. Voimme vakuuttaa, että eläinten hyvinvointi -ohjelmaa noudatetaan täsmällisesti. Tilamme noudattavat ammattimaisia eläintenpito-käytäntöjä ja osallistuvat aktiivisesti maatalouden kehittämiseen. Naudanlihamme on aina helppo jäljittää. Naudanliha toimitetaan meille joka päivä tuoreena.

Öljy
Camelinaöljy on 100 % suomalaista. Auringonkukkaöljy on 100 % saksalaista.

Ravintosisältö / 100g
Energia (kJ/kcal) 657/157
Proteiini (g) 17.0
Rasva (g) 9.7
Kalsiumia 0.6
Fosfori 0.4
Kosteus 70.7
Tuhka 2.0
Raakakuitu 0.2

Pakkauskoko: 800g
Kilohinta: 7,88 €/kg

Lisätiedot

Paino 0.8 kg
Valmistaja

MUSH