MISOKO TAHRAN- JA HAJUNPOISTOAINE 750ML

11,50 

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): manmisok63169 Osastot: , ,

Kuvaus

Misoko tahran- ja hajunpoistoaine

Todennäköisesti jokainen koiranomistaja on kohdannut epämiellyttävän hajun ja tahrojen ongelman. MISOKO on tehokas hajujen ja tahrojen poistosuihke, joka poistaa hajuja täydellisesti ja auttaa puhdistamaan ongelmallisimmatkin tahrat.

Haju- ja tahranpoistoon kehitetty kaava
Erityinen koostumus varmistaa, että tahrat ja hajut poistetaan tehokkaasti, eikä lemmikkisi enää halua merkitä aluetta samaan paikkaan.

Sisältää PRO-BACTERIA™:n tuottamia entsyymejä
PRO-BACTERIA™:n tuottamien entsyymien ansiosta virtsan, ulosteen ja oksennuksen hajut poistuvat nopeasti ja tehokkaasti. Tuote neutraloi nopeasti hajuja peittämisen sijaan.

Sopii kouluttamiseen:
Suihke poistaa tehokkaasti hajuja ja estää lemmikkejä käymästä ja merkitsemästä samoja alueita.

Sopii monenlaisille pinnoille:
Ihanteellinen monenlaisille pinnoille, jotka eivät ole vettä hylkiviä: matot, kokolattiamatot, verhoilu, erilaiset kankaat, laatat, muovi, vinyyli, betoni, patjat jne.

ENNEN KÄYTTÖÄ: Poista ylimääräinen kiinteä tai nestemäinen jäte. Ravista hyvin ja kokeile piilossa olevalle alueelle, värjääkö tuote materiaalia. Puulattioiden osalta noudata valmistajan suosituksia. Ei sovellu käytettäväksi nahkapinnoille.

KÄYTTÖOHJE: Jos puhdistettava alue on kuiva, mutta haju jatkuu, puhdistusaine ei ole täysin tunkeutunut kankaaseen. Tässä tapauksessa ruiskuta koko alue uudelleen ja jätä paikoilleen varmistaaksesi hyvän tunkeutumisen. Matonpuhdistuskoneet: Esikäsittele voimakkaasti saastuneita alueita edellä kuvatulla tavalla. Lisää 120 ml puhdistusainetta 4 litran shampoo/vesi-seokseen lisätäksesi koneen kohdistettua puhdistustehoa. Vaatteiden esikäsittely ennen pesua: Suihkuta saastuneelle alueelle ja anna vaikuttaa 10 minuuttia, sitten huuhtele.

VAROTOIMET: Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele hyvin vedellä 15 minuutin ajan. Pidä tämä ja kaikki muut puhdistusaineet poissa lasten ja eläinten ulottuvilta.

Pakkauskoko: 750ml
Litrahinta: 15,33 €/l

Lisätiedot

Paino 0,82 kg (kilogramma)
Valmistaja

MISOKO