Toimitusehdot

TOIMITUSEHDOT

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn
Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste.

Tuotteiden toimitusaika
Tuotteiden toimitusaika on Matkahuollon kautta tilatuissa tuotteissa 2-7 arkipäivää. Tuotteet lähetetään pääsääntöisesti kahden arkipäivän sisällä tilauksesta.
Tilauksesta tulee tilausvahvistus sähköpostiin tilauksen jälkeen.  Huom! Mikäli tilausvahvistusta ei tule, tilaus ei ole tullut perille. Otathan tällöin yhteyttä asiakaspalveluun.

Toimitamme tuotteita ainoastaan kotimaahan. Emme toimita tuotteita Ahvenanmaalle tai ulkomaille.

Tilauksen sitovuus
Sitova kauppa tulee voimaan, kun asiakas on tilaussivulla vahvistanut nämä sopimusehdot sekä hyväksynyt tilauksen. Kuluttajan tekemän tilauksen jälkeen ei OnnenTaistolla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

Hinnat
Voimassa oleva hinta on se hinta, joka on verkkosivuilla tilausta tehdessä. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa verokannan mukaisen määrän. Kaikki hinnat on ilmoitettu sitoumuksetta ja OnnenTaisto pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin sekä varaa oikeuden kaupan purkamiseen/peruuttamiseen hinnoitteluvirheiden johdosta.

 

Toimitusvaihtoehdot ja -hinnat

Nouto myymälästä
Tilaukset voi noutaa OnnenTaiston myymälästä, osoitteesta Oravatie 1, 19410 Kuortti. Ei toimituskuluja.
Varaamme tuotteita 7 arkipäivää, jonka aikana on noudot suoritettava. Huom! Pakastetuotteissa Nouto on ainoa toimitusvaihtoehto.
Henkilöllisyys on todistettava tilausta noudettaessa.

Matkahuolto
Matkahuollon mukana paketit kulkevat kaikkialle Suomessa. Matkahuollon toimipaikkojen lisäksi paketit voi noutaa Matkahuollon pakettipisteistä, joita ovat esim. K-marketit, R-kioskit ja Tokmannit. Tilausta tehdessä voit valita viidestä lähimmästä noutopisteestä haluamasi vaihtoehdon.  Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun paketti on noudettavissa noutopisteestä.
Paketteja säilytetään noutopaikassa 14 vrk.

Lähellä paketti (max 30kg)  7,90 €
Kotijakelu 16,90 €

Lähimmän noutopisteen voi tarkistaa tästä:
http://map.matkahuolto.fi/map24mh/tphaku

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Visma PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Visma PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@visma.fi
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Palautukset

OnnenTaiston verkkokaupan tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja myyntikelpoinen. Myös myyntipakkauksen tulee olla jälleenmyyntikelpoinen.

Kun haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, ota ensin yhteys OnnenTaistoon sähköpostitse: onnentaisto@gmail.com.
Kerro tilauksesi nro ja syy, miksi haluat tuotteen palauttaa. Saat palautusohjeet sähköpostiisi.
Kuluttaja vastaa tuotteen palautuskuluista. Tuotteen voi myös palauttaa myymälässämme.

Kun palautus on vastaanotettu ja käsitelty, tuotteista maksamasi summa hyvitetään maksutavan mukaisesti.