EAT SLOW LIVE LONGER FEED&TREET KOKO S VAALEANPUNAINEN

15,90 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): hleats046 Osastot: , ,

Kuvaus

RUOKINTALELU FEED & TREAT VAALEANPUNAINEN

Hauska aktivointilelu hidastaa lemmikin syömisnopeutta.

Putkenmuotoinen aktivointilelu voidaan täyttää lemmikin omalla täysravinnolla tai houkuttelevilla herkuilla. Etenkin harjoitteluvaiheessa lelu kannattaa täyttää erityisen herkullisilla ja tuoksuvilla makupaloilla.

Kun lemmikki syö ateriansa aktivointilelusta, tulee ruokailusta heti paljon hauskempaa ja jännittävämpää! Aivot raksuttavat kissan tai koiran miettiessä, miten nappulat saa aktivointilelusta ulos – samalla sille kertyy päivän aikana muutama extra-askelkin.

Vatsavaivoihin johtava hotkiminen ei ole terveellistä ja altistaa koiran esimerkiksi mahalaukunkiertymän riskille. Ilman nieleminen saattaa aiheuttaa ruuansulatus- ja ilmavaivoja. Aktivointilelun ollessa käytössä, lemmikki saa suuhunsa ainoastaan muutaman nappulan kerrallaan ja syö merkittävästi rauhallisemmin, pureskellen ruokansa paremmin.

Lelun reiät ovat säädettävissä herkkujen mukaan sopiviksi ja säädöllä voidaan muuttaa myös vaikeusastetta. Kun lelun käyttöä harjoitellaan, kannattaa reiät jättää reilusti suuremmiksi kuin nappulakoko, jolloin leluun ei ehdi kyllästyä vaan palkinto tulee heti oikein tehdystä työstä. Hiljalleen reikiä voidaan pienentää niin, että nappuloita pääsee putoamaan vain yksi tai kaksi kerrallaan.

Valmistettu turvallisesta, elintarvikekäyttöön soveltuvasta myrkyttömästä muovista.

Koko: S / pituus 16,5 cm ja halkaisija 7 cm.
Koko S soveltuu parhaiten kissoille sekä pienille koirille.

Väri: vaaleanpunainen / tummanharmaa

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Valmistaja

EAT SLOW LIVE LONGER