FINLAYSON PESUE PUSSILAKANASETTI

55,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6065246820306 Osasto:

Kuvaus

PESUE PUSSILAKANASETTI DESIGN BY SAMI VULLI

Suunnittelija Sami Vullin valloittava Pesue on ilahduttanut sympaattisuudellaan heti ensiesiintymisestään lähtien.

Pesue-pussilakanasetti on valmistettu korkealaatuisesta puuvillapalttinasta. Sen lankaluku eli kankaantiheys (TC) on 152 TC, mikä kertoo kankaan tiiviydestä. Puuvillapalttina on helppohoitoinen materiaali, tuntuu iholla miellyttävältä ja kestää hyvin kulutusta ja korkeatkin pesulämpötilat. Puuvillapalttina onkin varma ja luotettava valinta vuodetekstiileihin. Pussilakanan yläosan käsiaukot helpottavat pussilakanan pukemista peiton päälle.

Mikäli nukut useamman tyynyn kanssa, täydennä settisi Pesue-irtotyynyliinalla. Tutustu myös muihin Pesue-sarjan tuotteisiin.

Puuvillan laadusta ja läpinäkyvästä tuotantoketjusta emme tingi laisinkaan, siksi käytämme vain luomupuuvillaa. Tämä tuote on valmistettu 100 % luomupuuvillasta ja se on GOTS-sertifioitu. Sen viljelyssä hyödynnetään tehokkaammin sadevettä ja viljelyssä käytetyt lannoitteet ja torjunta-aineet ovat luonnonmukaisia. Mikä parasta, GOTS-sertifikaatin ansiosta luomupuuvilla on helposti jäljitettävää ja tunnemme sen koko matkan pellolta aina valmiiksi tuotteeksi asti.

Nuku yösi rauhassa. Pussilakanasetillä on viiden vuoden takuu, Allergiatunnus, STANDARD 100 by OEKO-TEX -sertifikaatti sekä GOTS-sertifikaatti. Ne yhdessä kertovat tuotteen korkeasta laadusta ja turvallisuudesta käyttäjälleen ja että se on valmistettu luomupuuvillasta. Sertifikaatit takaavat myös, että tuote ei sisällä haitallisia kemikaaleja, on allergiaystävällinen ja sopii herkällekin iholle.

Pussilakanan koko: 150cm x 210cm
Tyynyliinan koko: 50cm x 60cm
Pakkauskoko: pakkauksessa 1 pussilakana + 1 tyynyliina

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Valmistaja

FINLAYSON