FINLAYSON SELVIYTYJÄT TYYNYLIINA 50X60CM

13,90 

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6013653910110 Osasto:

Kuvaus

SELVIYTYJÄT TYYNYLIINA DESIGN BY JENNA KUNNAS

Mikäli nukut useamman tyynyn kanssa, täydennä settisi Koira ja kissa -irtotyynyliinalla. Mikäli parivaljakko hurmasi sinutkin, tutustu myös tuoteperheen muihin tuotteisiin sekä saman suunnittelijan suosittuun Villipedot-sarjaan.

Kuvituksessa ja taiteessa eläimet usein esitetään valppaina ja uljaina, mutta niillä on myös toinenkin puoli – rento ja elämää rakastava puoli. Oli kyseessä mikä eläin hyvänsä, jokaisella niistä on hetkiä, jolloin ne ovat täydellisen rentoja pörrökorvia, joita ei mikään maailman hätä voi hetkauttaa.

Jenna Kunnaksen Selviytyjät-kuosissa tätä hetkeä kuvastaa kissan ja koiran suloinen parivaljakko. Näky onkin monelle lemmikinomistajalle tuttu, sillä saman katon alla kissa ja koira voivat helposti löytää toisistaan sydänystävän. Kuosissa Kunnas halusi kuitenkin tarkastella eläimiä hieman erilaisen näkökulman kautta, sillä molemmat hellyttävistä lemmikeistä ovat löytöeläimiä, joilla on takanaan ankara elämä.

Selviytyjät-kuosin kolmijalkainen koira on Serge, joka sai kotinsa Heli Mäenpään Stray Dog Cabaret ry:n hoivista. Reno-kissan taas löysi hämeenlinnalainen Kissakoti Kattila, joka piti kissasta huolta, kunnes tälle löytyi koti. Kuosissa kuvattu lepohetki onkin ansaittu ja harras, sillä kumpikin kaksikosta on selviytynyt vaikeasta elämästä ja päässyt ikiomaan kotiinsa viettämään kissan- ja koiranpäiviä.

Selviytyjät on Jenna Kunnaksen Villipedot-sarjan ensimmäinen kotieläimiä kuvaava kuosi. Löytöeläimiä kuvaamalla halusimme tuoda suloiseen sarjaan uuden, kiinnostavan ja ajankohtaisen näkökulman.

Koko: 50x60cm
Pakkauskoko: 1kpl

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Valmistaja

FINLAYSON