VADIGRAN PREMIUM MIX PARAKIITEILLE 1KG

8,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): va454010 Osasto:

Kuvaus

SIEMENSEOS PARAKIITEILLE

Ainesosat:
Pyöreä valkoinen hirssi 19%, kanarianhelpin siemen (kanariansiemen) 12%, pyöreä keltainen hirssi 11%, raidallinen auringonkukansiemen 9 %, pieni valkoinen auringonkukansiemen 6 %, kuorittu kaura 6 %, japanilainen hirssi 5 %, tattari 5 %, safflorinsiemen 5 %, kuorimaton riisi 4 %, pellavansiemen 3 %, ruusunmarjan siemenet 3 %, hampun siemen 2,5 %, vitamiinipallo ? keltainen 2 %, vitamiinipallo ? vihreä 2 %, vitamiinipallo ? punainen 2 %, kuivattu lime 2 %, keltiö 1,5 %,

Sisältö:
Valkuaisaine 13%, rasva 10%, kuitu 6%, hehkutusjäännös 11%

Lisätyt aineet:
Vitamiini-A 5000 Ky/kg, vitamiini-D3 950 Ky/kg, vitamiini-E 14mg/kg

Ruokintasuositus:
Päivittäin raikkaan veden kera

Kokemus ja laatu
Belgiassa, kasvattajien ja tietotaidon kehdossa, sijatseva Vadigran on tuottanut korkealaatuisia siemenseoksia linnuille ja pieneläimille jo yli 50 vuotta! Näitä sekoituksia pidetään yhtenä markkinoiden parhaina ja puhtaimpina. Tämä ei ole yllätys, sillä Vadigranin missio on tarjota vain laadukkaita tuotteita, jotka edistävät rakkaiden lemmikkiemme hyvinvointia. Tämän vuoksi, Vadigranille kelpaa vain paras ostaessaan viljaa ja tuottaessaan siemensekoitukset.

Kaikki tämä johtaa tuotteiden erityisen suuriin ravintoarvoihin. Vadigranin ruokien vaikutus höyheniin, turkkiin, ruoansulatusprosessiin, elinvoimaan ja eläinten terveyteen on hämmästyttävä.

Pakkauskoko: 1kg

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Valmistaja

VADIGRAN