HURTTA OUTDOORS PEHMUSTETTU Y-VALJAS 120CM KORPPI

27,90 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 932218 Osastot: , , ,

Kuvaus

PEHMUSTETTU Y-VALJAS

Hurtta Y-valjaat sopivat aktiiviseen ulkoiluun kaikille koirille. Ergonominen Y-malli istuu erikokoisille ja mallisille koirille. Erityisesti selkä- ja niskavaivoista kärsiville koirille valjaiden malli on ihanteellinen. Koiran vetäessä hihnassa hyvin istuvat valjaat jakavat paineen tasaisesti koko rintakehän alueelle. Näin vetämisen aiheuttama paine ei pääse vahingoittamaan koiran niska- tai selkänikamia. Leveän pehmusteen ja ergonomisen muotoilun ansiosta valjaat myös tuntuvat mukavilta koiran päällä, eivätkä kuluta sen ihoa tai turkkia.

Valjaat on helppo ja nopea pukea, ja sen vuoksi sekä koira että omistaja tottuvat niiden käyttöön nopeasti. Valjaiden hyvä istuvuus tekee niistä myös miellyttävän koiran päällä.

Valjaat on valmistettu kestävästä neopreenista ja ne ovat konepesun kestävät. Tehokkaat 3M-heijastimet takaavat, että koira näkyy pimeässä ja hämärässä.

Kiinnittämällä talutin valjaiden rintaremmissä olevaan metallilenkkiin, voidaan valjaita käyttää vedonestovaljaina jolla voidaan hillitä koiran vetohaluja. Valjaista muokkaantuu jälkivaljaat jäljestysharrastukseen kiinnittämällä jälkiliina vatsan alla olevaan metallilenkkiin.

•Lujarakenteinen
•3M-heijastimet
•Säädettävä rintakehä
•Konepesunkestävä

Väri: korppi (musta)
Koko: 120cm = kaulan ympärys 92cm / rinnan ympärys 100-120cm

Lisätiedot

Paino 0,25 kg (kilogramma)
Valmistaja

HURTTA