MURREN CLASSIC HEPO-MIX 500G

4,50 

Huom! Toimitustapa vain nouto!

50 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 50607 Osastot: , , ,

Kuvaus

MURREN HEPO-MIX

Erityisesti allergisille koirille suunniteltu, mutta kaikille sopiva Murren Hepo-Mix.

Täysin viljaton ateria, joka sisältää ainoastaan hevosen lihaa, jauhettua hevosen rustoluumateriaalia 6%, sisäelimiä ja vihreitä kasviksia. Kotimainen camelina-öljy luonnollisena Omega 3-6, sekä E-vitamiinin lähteenä. Kotimaisesta nokkosesta luonnollisessa muodossa mm. magnesiumia, kaliumia ja rautaa.

Hepo-Mix soveltuu kaikille koirille päivittäiseen ruokintaan, mutta se on suunniteltu erityisesti allergisen koiran eliminaatiodiettiin. Useimmat allergiset koirat sietävät hyvin hevosen lihaa ja vihreitä mietoja kasviksia. Hepo-Mix on täysin viljaton ateria, joka sisältää ainoastaan hevosen lihaa (mukana paistilihat), jauhettua hevosen rustoluumateriaalia 6%, sisäelimiä ja vihreitä kasviksia. Hevosen liha on hyvä- laatuista ja proteiinipitoista, jolloin se sopii hyvin aktiivisten koirien ruokintaan. Ateriaan on lisätty luonnolliseksi kalsiumin lähteeksi pieni määrä hevosen jauhettua luumateriaalia.

Koostumus
Hevonen(liha, keuhko, luu, maksa, sydän, rasva, perna, rusto (luumateriaali 6%)), kasvikset (jäävuorisalaatti, kurkku),camelinaöljy, sitruskuitu ja nokkonen.

Ravintoaineet / 100g
proteiini 15,3
rasva 10,3
kosteus 68,6
kalsium 1,2
fosfori 0,7

Pakkauskoko: 500g
Yksikköhinta: 9,00 €/kg

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Valmistaja

MURREN MURKINA