MURREN CLASSIC MULTI-MIX 500G

2,60 

Huom! Toimitustapa vain nouto!

16 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 50606 Osastot: , , ,

Kuvaus

HUOM! PAKASTEIDEN TOIMITUSTAPANA VAIN NOUTO MYYMÄLÄSTÄ!!

MURREN MULTI-MIX

Päivittäiseen ruokintaan ja ruokinnan pohjaksi sopiva Murren Multi-Mix.
Jauhettu liha, naudan maha, rustoluu, sisäelimet, kala ja kasvikset tekevät ateriasta monipuolisen. Lihasta ja sisäelimistä luonnonmukaisessa muodossa A- ja B-vitamiineja sekä rautaa. Lisävitamiineja luonnollisesti kotimaisesta nokkosesta ja variksenmarjasta.

Monipuolinen Multi-Mix. Tässä herkullisessa paketissa on yhdistettynä monipuolinen lihaseos, raaka lohi, jauhetut rustoluut ja kasvikset. Multi-Mix sisältää myös runsaammin rasvaa ja se sopii hyvin kaikille koirille ja etenkin perusaktiivisille sekä nuorille koirille. Viljattomuuden vuoksi se sopii myös niille koirille, joille ei haluta antaa viljatuotteita. Kovassa rarituksessa oleville koirielle suositellaan lisänä naudan, sian, kanan tai lampaan rasvaa sekä tarpeen mukaan pieni määrä hyvin kypsytettyä viljaa.

Päivittäiseen ruokintaan sopivia aterioita voidaan käyttää sellaisenaan ruokinnan pohjana ja höystää aterioita tarpeen mukaan muilla lisillä. Aterioita voidaan käyttää säännöllisesti pidempiäkin aikoja, koska ne sisältävät itsessään monipuollisesti eri raaka-aineita. Suosituksena on kuitenkin välillä vaihdella aterioita, jotta ruokavalio olisi mahdollisimman monipuolinen.

Koostumus
Nauta (maha, liha, maksa), sika (luu, rusto, liha), kasvikset (jäävuorisalaatti, porkkana, kurkku,nokkonen), lohi (ruotoineen), camelinaöljy, sitruskuitu, variksenmarja.

Ravintoaineet / 100g
proteiini 11,90
rasva 15,61
tuhka 4,26
kosteus 66,70
kalsium 1,26
fosfori 0,80
Energia: 806 KJ / 192 Kcal

Pakkauskoko: 500g
Yksikköhinta: 5,00 €/kg

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Valmistaja

MURREN MURKINA