MURREN CLASSIC VOIMA-MIX 500G

2,60 

Huom! Toimitustapa vain nouto!

26 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 50603 Osastot: , , ,

Kuvaus

MURREN VOIMA-MIX

Päivittäiseen ruokintaan sopiva Murren Voima-Mix.

Kaura, ohra ja pellavarouhe vatsan hyvinvointiin ja lisäenergian saantiin.
Raakana monipuolinen liha-sisäelinseos, jossa luonnonmukaisessa muodossa A- ja B-vitamiinia sekä rautaa. Camelina-öljy luonnollisena Omega 3- ja 6-rasvahapon, sekä E-vitamiinin lähteenä. Kotimaisesta puolukasta ja merilevästä luonnollisesti lisävitamiineja.

Kotiruokatyyppinen Voima-Mix soveltuu erinomaisesti ruokinnan pohjaksi ja sitä voidaan käyttää pidempiäkin aikoja sellaisenaan. Siinä yhdistyvät haudutettu ohrasta, kaurasta ja pellavansiemenestä valmistettu puuroseos, sekä siihen raakana lisätty monipuolinen lihaseos, pieni määrä kasviksia ja marjoja. Voima-Mix sopii kaikille perusaktiivisille ja nuorille koirille. Sitä voidaan käyttää myös tiineille koirille, jotka tarvitsevat lisäenergiaa ruokinnassaan.

Päivittäiseen ruokintaan sopivia aterioita voidaan käyttää sellaisenaan ruokinnan pohjana ja höystää aterioita tarpeen mukaan muilla lisillä. Aterioita voidaan käyttää säännöllisesti pidempiäkin aikoja, koska ne sisältävät itsessään monipuollisesti eri raaka-aineita. Suosituksena on kuitenkin välillä vaihdella aterioita, jotta ruokavalio olisi mahdollisimman monipuolinen.

Koostumus
Sika (liha, sydän, maksa, luu ja rusto), puuro(kaura, ohra,pellavarouhe), naudanmaha porkkana, merilevä, camelinaöljy, puolukka, valkosipuli.

Ravintoaineet /100g
proteiini 11,91
rasva 10,98
tuhka : 2,82
kosteus 65,30
kalsium 0,97
fosfori 0,67
Energia: 762 KJ / 182 Kcal

Pakkauskoko: 500g
Yksikköhinta: 5,20 €/kg

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Valmistaja

MURREN MURKINA