ORBILOC DUAL TURVAVALO SININEN

24,90 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): pfc05502 Osastot: , ,

Kuvaus

ORBILOC TURVAVALO SININEN

Orbiloc Safety Light -turvavalot on alkujaan kehitetty armeijan käyttöön erittäin vaativiin olosuhteisiin. Koiranomistajien onneksi Orbiloc tuo nyt turvallisuutta myös koirille niin kaupunkiin kuin metsäänkin. Se turvaa koirasi tai oman näkyvyytesi kohtuullisissa sääolosuhteissa jopa 5 kilometriin asti!

Käyttöominaisuuksia parantaa uusi toimintovalitsinrengas, jota kääntämällä muutat nopeasti lampun valaisutapaa (jatkuva valo tai vilkkuva valo). Orbiloc Safety Light Dual -turvavalo varmistaa, että autoilijat huomaavat hämärässä liikkuvan koirasi. Lisäksi näet helposti, missä koirasi on, kun juoksutat sitä vapaana pimeässä tai hämärässä. Tehokas, valovoimainen Orbiloc näkyy myös pitkäturkkisen koiran karvan alta. Parhaan mahdollisen näkyvyyden turvaamiseksi pitkäkarvaisille ja isoille koirille suositellaan kuitenkin kahta valoa, yksi kummallekin puolelle kaulapantaa.

Orbiloc Dual soveltuu käytettäväksi kaikkialla missä tarvitaan hyvää näkyvyyttä, esim. vaatteissa, polkupyörässä ja lastenvaunuissa. Orbiloc Dual on helppo ja nopea asentaa koiran pantaan joko pujottamalla panta sen läpi tai mukana tulevalla kumihihnalla.

Ominaisuudet:
– Pakkaus sisältää paristot.
– Näkyvyys 5 km.
– Vedenpitävä 100 m asti.
– Iskunkestävä jopa 100 kg asti.
– 2 toimintoa – jatkuva valo ja vilkkuva valo.
– Pitkä paristonkesto n. 100 tuntia jatkuvalla valolla ja 250 tuntia vilkkuvalla.
– Linssin muoto saa valon näkymään 270 asteen katselukulmassa.
– Kestää koviakin lämpötiloja, +50°C:sta jopa -40°C:seen.

Väri: Sininen
Leveys 4,7 cm
Korkeus 2 cm
Paino 20 g.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Valmistaja

ORBILOC