EUKANUBA DOG EVERYDAY CHICKEN SMALL & MEDIUM BREEDS 16,5KG

69,90 

Huomioithan painorajoitukset tilauksissa!

5 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 103800 Osastot: , , ,

Kuvaus

EUKANUBA EVERYDAY KANA PIENILLE JA KESKISUURILLE RODUILLE

Koirasi on paras ystäväsi joka tilanteessa. Siksi se ansaitsee laadukasta ravintoa, joka auttaa sitä pysymään erityisenä – joka päivä. EUKANUBAn runsaasti kanaa sisältävä aikuisten ruoka on juuri oikea ravinto pienille ja keskikokoisille koirille (alle 25kg), joilla on herkkä iho tai vatsa, ja jotka haluavat toimia normaalin koiran tavoin. Helposti sulavat ainesosat auttavat koiraasi voimaan hyvin. Tämän lisäksi prebiootit ja juurikasmassa pitävät ruoansulatuksen aktiivisena ja terveenä.

Ensisijainen proteiinin lähteemme on kana, joka on luonnollinen elementti lihaa syövien koirien ruokavaliossa. Tämä auttaa rakentamaan vahvat ja kiinteät lihakset ja vastaamaan kaikkiin haasteisiin yhteisissä seikkailuissanne.

Kalsium vahvistaa luita ja kliinisesti todettu antioksidantti vahvistaa luontaista vastustuskykyä, mikä pitää koirasi aktiivisena ja urheilullisena. Haluat tietenkin, että paras ystäväsi tuntee olonsa hyväksi ja näyttävän upealta, ja tämä aikuisten koirien ruoka sisältää ihanteellisessa suhteessa omega-6- ja omega-3-rasvahappoja. Ne edistävät ihon terveyttä ja turkin kiiltoa ja auttavat myös vähentämään karvanlähtöä jopa 80 % (tulokset saattavat vaihdella).

EUKANUBAn runsaasti kanaa sisältävä ravinto pienten ja keskikokoisten rotujen aikuisille koirille käyttää 3D DentaDefense -teknologiaa, joka puhdistaa koirasi hampaat jokaisella puraisulla, vähentää hammaskiven muodostumista jopa 80 % (tulokset saattavat vaihdella) ja auttaa pitämään koiran hampaat vahvoina.

Tämä pienten ja keskikokoisten rotujen ruoka on kehitetty yhdessä eläinlääkäreiden kanssa ja se on huippukasvattajien suosittelemaa. 100-prosenttisen täydellinen ja tasapainoinen ruoka saa parhaan ystäväsi tuntemaan olonsa hyväksi vaikka se olisi herkkäihoinen ja -vatsainen, ja auttaa jaksamaan paremmin – joka päivä.

Erityisesti herkkäihoiset ja -vatsaiset pienet ja keskikokoiset koirat kuten mäyräkoirat, colliet, mopsit ja cockerspanielit saavat kaiken tarvitsemansa EUKANUBAn runsaasti kanaa sisältävästä pienten ja keskikokoisten rotujen koirille tarkoitetusta ravinnosta.

Koostumus:
Kuivattu kana & kalkkuna 30% (sisältää kana 18%), maissi, maissisuurimot, ohra, eläinrasva, tuore kana (4.8%), durra, kuivattu juurikasmassa (2.9%), kanakastike, kivennäisaineet (sisältää natriumheksametafosfaatti (0.38%)), frukto-oligosakkaridit (0.21%), kuivattu panimohiiva.

Vitamiinit: Vitamiinit: A-vitamiini: 48931IU, C-vitamiini: 61mg, D₃-vitamiini: 1824IU, E-vitamiini: 150mg.

Hivenaineet: Kupari(II)sulfaattipentahydraatilla (kupari): 13mg, kaliumjodidi (jodi): 2.6mg, rauta (II)sulfaattimonohydraatilla (rauta): 69mg, mangaanisulfaatti monohydraatti (mangaani): 40mg, sinkkioksidi (sinkki): 115mg, natriumseleniitti (seleeni): 0.08mg.

Ravintoaineet:
Valkuainen 26 %
Rasvapitoisuus 15 %
Omega-6-rasvahapot 2,7 %
Omega-3-rasvahapot 0,20 %
Tuhka 6,7 %
Raakakuitu 2,2 %
Kalsium 1,5 %
Fosfori 1,2 %

Pakkauskoko: 16,5 kg
Yksikköhinta: 4,23 €/kg

Huomioithan tilauksissa painorajoitukset per lähetys:
Vain 1 säkki / Lähellä-paketti
Vain 3 säkkiä / Bussipaketti
Vain 3 säkkiä / Kotijakelu
Jos haluat tilata enemmän, teethän useamman tilauksen, kiitos!

Lisätiedot

Paino 16,5 kg (kilogramma)
Valmistaja

EUKANUBA