SHOW TECH KORKEAT SUOJATOSSUT KOKO M

59,95 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): tg35ste087 Osastot: , ,

Kuvaus

KORKEAT SUOJATOSSUT

Laadukkaat suojatossut vedenkestävästä kankaasta. Ne auttavat suojaamaan koiranjalkoja lumelta, sateelta ja lialta sekä polkuanturoita karkeilta pinnoilta, tiesuolalta, kylmältä ja kuumalta. Show Tech Korkeat suojatossut soveltuvat erinomaisesti pitkäkarvaisille näyttelykoirille suojaamaan jalkakarvoja lialta, takkuuntumiselta ja katkeamiselta ennen ja jälkeen koiranäyttelyn.

Tossujen kumipohja on erittäin vahva, kestävä, luistamaton ja sisältä mukavaksi pehmustettu. Kiinnitystarranauhat on sijoitettu erittäin järkevästi niin, että ne pitävät tossut tukevasti paikoillaan. Pukemista helpottaa tossujen suppilomaisesti avautuva leveä muoto, joka sallii suurenkin määrän karvaa ujutettavan tossun sisään. Etujalkoihin tarkoitetuissa tossuissa on 4 ja takajalkoihin tarkoitetuissa tossuissa 5 kiinnitystarranauhaa.

Puettaessa avaa tarranauhat ja levitä tossu äärimmilleen. Työnnä koiran tassu syvälle tossuun, kunnes tunnet koiran kynnet tossun kärjessä. Aloita tarranauhojen kiinnitys alimmasta tarranauhasta alkaen ja etene ylöspäin, kunnes viimeinenkin nauha on kiinnitetty.

Tossut voidaan konepestä alhaisessa pesulämpötilassa. Älä rumpukuivaa.

Väri: sini-musta
Pakkauskoko: 4kpl
Koko: M
Rotuesimerkit koolle M: Cockerspanieli, keskikokoinen villakoira, tiibetinterrieri

Lisätiedot

Paino 0,25 kg (kilogramma)
Valmistaja

SHOW TECH