EUKANUBA DOG EVERYDAY CHICKEN LARGE BREEDS 16,5KG

69,90 

Huomioithan painorajoitukset tilauksissa!

5 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 123800 Osastot: , , ,

Kuvaus

EUKANUBA EVERYDAY KANA SUURILLE RODUILLE

EUKANUBAn paras aikuisen koiran ruoka suurille roduille (25-40KG).

Sopii suurille koirille, kuten saksanpaimenkoirille, labradorinnoutajille, rottweilereille ja kultaisillenoutajille. Se on suunniteltu tukemaan nivelten terveyttä tavallista matalamman rasvapitoisuuden avulla, jolloin niveliin kohdistuva rasitus pienenee.Samalla glukosamiinin ja kondroitiinisulfaatin luontaiset lähteet edistävät rustojen terveyttä.

Eukanuban aikuisen koiran kuivaruoka suurille roduille sisältää laadukasta eläinproteiinia (tärkeimpänä ainesosana kanaa), rasvaa, hiilihydraatteja, kuitua sekä tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja suurten ja jättikokoisten aikuisten koirien terveyden ja hyvinvoinnin tueksi.

Tämä koiranruoka on kehitetty yhteistyössä eläinlääkärien kanssa, ja se on huippukasvattajien suosittelema, ja se tarjoaa koirallesi 100-prosenttisen täydellistä ja tasapainoista ravintoa.

Jokaisessa Eukanuban aikuisten koirien kuivaruokavaliossa hyödynnetään 3D DentaDefense -teknologiaa, joka puhdistaa koirasi hampaat joka puraisulla, vähentää hammaskiven muodostumista jopa 80 % (tulokset saattaa vaihdella) ja auttaa pitämään koirasi hampaat vahvoina.

Tärkeimmät hyödyt:
– EUKANUBAn aikuisen koiran kuivaruoka suurille roduille sisältää laadukasta eläinproteiinia (tärkeimpänä ainesosana kanaa), rasvaa, hiilihydraatteja, kuitua sekä tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja suurten ja jättikokoisten aikuisten koirien terveyden ja hyvinvoinnin tueksi.
– Edistää vahvaa luontaista puolustuskykyä kliinisesti todistettujen antioksidanttien avulla
– Kliinisesti todistettu tukevan lihasten kiinteyttä eläinproteiinin ansiosta.
– Tukee nivelten terveyttä lisätyn glukosamiinin ja kondroitiinisulfaatin avulla.
– Tärkein proteiininlähde on kana, joka auttaa rakentamaan ja ylläpitämään kiinteää lihasmassaa ja pitämään kehon huippukunnossa.

Koostumus:
Kuivattu kana & kalkkuna 24% (sisältää kana 14%), maissi, maissisuurimot, ohra, eläinrasva, tuore kana (4.7%), durra, kuivattu juurikasmassa (2.7%), kanakastike, kivennäisaineet (sisältää natriumheksametafosfaatti (0.38%)), frukto-oligosakkaridit (0.21%), kuivattu panimohiiva.

Vitamiinit: Vitamiinit: A-vitamiini: 45813IU, C-vitamiini: 57mg, D₃-vitamiini: 1708IU, E-vitamiini: 141mg.

Hivenaineet: kupari(II)sulfaattipentahydraatilla (kupari): 13mg, kaliumjodidi (jodi): 2.6mg, rauta (II)sulfaattimonohydraatilla (rauta): 69mg, mangaanisulfaatti monohydraatti (mangaani): 40mg, sinkkioksidi (sinkki): 115mg, natriumseleniitti (seleeni): 0.04mg.

Ravintoaineet:
Valkuainen 23 %
Rasvapitoisuus 13 %
Omega-6-rasvahapot 2,5 %
Omega-3-rasvahapot 0,17 %
Tuhka 6,3 %
Raakakuitu 2,1 %
Kalsium 1,3 %
Fosfori 1,0 %

Pakkauskoko: 16,5kg
Yksikköhinta: 4,23 €/kg

Huomioithan tilauksissa painorajoitukset per lähetys:
Vain 1 säkki / Lähellä-paketti
Jos haluat tilata enemmän, teethän useamman tilauksen, kiitos!

Lisätiedot

Paino 16,5 kg (kilogramma)
Valmistaja

EUKANUBA